Quan trieu un pilar de coure complet, toqueu, no us oblideu de triar el nucli de la vàlvula.

- Apr 29, 2019-

Moltes aixetes de pilars de coure al mercat sovint estan cobertes de coure a la superfície i el material intern no està fet de coure. Per tant, heu de prestar més atenció en comprar el tap de pilar. Observi amb deteniment si la interfície de la secció de la clau de la columna és fet de coure. Per tant, en comprar, podeu utilitzar un ganivet per raspar a la secció transversal del tap del pilar per veure com és el material intern.

En triar una aixeta de pilar de coure completa, no us oblideu de triar el nucli de la vàlvula. El nucli de la vàlvula de presa de gran qualitat de pilar està fabricat principalment amb material ceràmic i el seu rendiment de segellat és bo i fàcil de portar. Per tant, assegureu-vos de garantir la compra de El tap del pilar. El material del nucli de la vàlvula, si no és bo triar el tap de pilar, es recomana que el comerciant presenti proves rellevants i escrigui els termes de compra en el contracte per al seu ús futur.

Per tal de garantir que la aixeta opcional del pilar sigui de coure, es recomana que toqueu la superfície de l’aixeta a mà al màxim possible durant la compra de la aixeta del pilar i que el tap de coure del material de coure sigui gruixut i es senti manualment després de la galvanització. La resistència de la superfície de l'aixeta de la columna és gran. Si la superfície és suau quan es toca, significa que no és una aixeta de coure. No es recomana comprar-la.