Mireu les característiques de la superfície de l'aixeta de cuina de l'aigüera per triar l'aplicació de l'aixeta de cuina de l'aigüera.

- May 05, 2019-

En condicions de buit, el gas o el material de transpiració es separen per descàrrega de gasos, i la transpiració o els seus reactius es dipositen sobre el substrat juntament amb l’efecte de bombardeig dels ions de gasos o dels materials de transpiració. Mireu les característiques superficials de la cuina del lavabo Aixeta per triar l’aplicació de l’aixeta de cuina de l’Ascolha. Els processos de tractament de superfícies de l’aixeta de cuina comunes de l’aigüera són crom, PVD, laca, raspallat, ORB, etc. mètode d’aigüera de cuina de l’esmalt al mercat, el crom és un metall de color blanc platejat amb un color blau lleuger. El crom també té una forta capacitat de passivació i no és fàcil canviar en un entorn humit i pot mantenir la brillantor superficial L’aparença de metalls preciosos similars és molt decorativa, de manera que l’aixeta de cuina de placa cromada ara és més popular entre els consumidors.

La base i la capa superior s'apliquen a la base de l’aixeta de cuina de l’aigüa. Cada vegada que s’aplica la pintura, s’envia a la sala de pintura a temperatura constant sense pols per a la calefacció elèctrica o per a la cocció a alta temperatura d’alt infraroig per curar la capa de pintura. L'aixeta té una superfície llisa i un color brillant, que pot mostrar la qualitat visual d'un piano similar, fent que tot el producte es vegi molt bé.

El procés de dibuix de filferro aporta la textura metàl·lica a l’aixeta de cuina de l’Ascolhador. Segons les necessitats de decoració de l’aixeta de cuina de l’Acadada, la superfície de l’aixeta de cuina de l’Ajunt es textura sota l’efecte de la força externa. dibuix, dibuix de filferro de níquel, etc. El mànec fa que l'efecte visual de l'aixeta de cuina de l'Sink sigui aspre i se senti molt delicat, mostrant una bellesa restringida. L'aixeta de cuina del vaixell, que és processada per ORB, té una sensació delicada i li dóna una clau baixa , color interior profund amb un sabor vintage dens. El tractament superficial adequat pot fer que tota la forma de l'aixeta de cuina aixeta sigui rica i completa, trieu la aixeta de la cuina del rentador, i també pot convertir-se en el toc final del bany, de manera que cada obertura és agradable a la vista.