A la vida diària, és fàcil provocar l’aixeta de dutxa d’acer inoxidable a l’oxidació.

- Apr 24, 2019-

A la vida diària, és fàcil provocar l’acer inoxidable amb una aixeta de dutxa que es rovella. Aquest tipus de film de superfície d’aigua de dutxa està danyat. Hi ha diversos tipus de vida diària:

1.Durant la decoració de la cuina, restes de soldadura, ciment, taques d’oli, etc., manteniu-vos a la superfície de l’aixeta de dutxa i la pica.

2. A vegades, la casa recentment reformada amb pols mineral o àcida-alcalina que cau a l'aixeta de la dutxa, la superfície de la pica que es va trobar amb la humitat també causarà "oxidació flotant"

Durant l’ús:

1. Es col loquen a la superfície de l'aigua de dutxa durant molt de temps estris, com ara ganivets de cuina, tisores i obridors d'ampolles, que causen oxidació, floridura o decoloració;

2. Els agents químics, els agents de neteja, les pintures, les salses, les taques d’oli, etc. es mantenen a l’aixeta de la dutxa, durant molt de temps s’enfonsarà una mica enganxosa a la superfície de l’aixeta de la dutxa;

3. Moltes àrees de la Xina tenen una qualitat de l'aigua pobra, a més de moltes conductes d'aigua per a canonades galvanitzades, ferro i altres elements a l'aigua és massa alta, després de l'ús de l'aigua de dutxa, si hi ha més taques d'aigua, el ferro s'oxidarà l'aigua durant molt de temps, especialment És la decoració de cases noves. Per exemple, l'aigua residual a llarg termini a la canonada d'aigua deixa la taca d'aigua a l'aixeta de la dutxa i no es neteja a temps, cosa que fa que sigui fàcilment flotant. òxid.

A més, aquestes dues substàncies bàsiques poden danyar la capa superficial passiva d’aigua inoxidable i provocar la corrosió:

1. Els abrasius mecànics són coses que ratllen la superfície de l'aixeta de dutxa, com ara raspalls d'acer, raspalls de filferro i fragments de metall.

2. bleach, es pot veure a tot arreu. Existeix aigua, menjar, sal. Una de les pitjors aixetes de dutxa prové de netejadors domèstics i industrials.