Amb el desenvolupament de la indústria del gas i l'establiment de plantes de gas, la vàlvula d'angle específica de la vàlvula de gas.

- Apr 11, 2019-

Amb el desenvolupament de la indústria del gas i l'establiment de plantes de gas, la vàlvula d'angle específica de la vàlvula de gas. La vàlvula d'angle, que requereix un diàmetre nominal gran o gran, es resol pel problema de la formació de gasos artificials, amb un diàmetre màxim de 1600 mm.

1. La vàlvula d'angle pot raspar la "cola de gas" de la superfície de tancament durant el procés d'obertura i tancament, resolent el gran problema que les impureses de gas s'adhereixen a la superfície de segellat i afecten el segell de vàlvula d'angle.

2.Equipat amb tapa de vareta de vàlvula d'angle, de manera que la vareta de vàlvula d'angle no estigui erosionada per "cola de gas".

3. La part inferior de la vàlvula d'angle té una tapa lateral del forat de drenatge, que pot netejar les escombraries que cauen a la part inferior de la cavitat de la vàlvula d'angle.

4. La resistència del flux de disseny de diàmetre complet de la vàlvula de angle és petita, però també a través del porc.

5. El cos de la vàlvula d'angle utilitza una "costella de marc de gàbia d'esquirol" dissenyada especialment per reduir el pes total de la vàlvula d'angle i millorar la resistència i rigidesa de la carcassa.

6. La carcassa de la vàlvula d'angle està feta de ferro gris, el preu és baix.

7.La sèrie de vàlvules d'angle amb un indicador d'obertura i tancament completament tancat, de manera que l'operador entengui clarament l'estat de la vàlvula d'angle.