Quan seleccioneu un bloc de peces de coure complet, també cal tenir en compte la qualitat del bombolla.

- Apr 30, 2019-

Quan es compra un bloc de pebre de coure complet, per tal de determinar si el material està fet de coure, podeu copejar la superfície del bloc de peces quan el compreu i, a continuació, escoltar el so de la biga de puny. És acer inoxidable. Si el so és avorrit quan toqueu, vol dir que és un material de xapa de coure.

Quan seleccioneu un peto de coure complet de coure, també cal tenir en compte la qualitat de la bombolla. L'espuma de qualitat general està fabricada amb material plàstic d'enginyeria ecològica ABS que filtra eficaçment el so de l'aigua que flueix, de manera que el flux d'aigua produeixi més bombolles. , i la esquitxada d’aigua no esquitxa. També pot aconseguir l’efecte d’estalvi d’energia. Si no té una bombolla o una bossa de borbots amb poca qualitat de material, no es recomana comprar-la.

En comprar un bloc de peces de coure complet, també haureu de comprovar els accessoris. Els bons accessoris també estan fets de coure i altres materials. Tot i que la superfície de la biga està inclinada, el color s'esvairà durant el procés d’ús del bibcock. però també els cabells, que afecten l’ús i també afecten la bellesa del gallet.