Aquest és generalment el cas que la bobina del gallet es trenca.

- May 06, 2019-

La majoria de les famílies utilitzen ara el bibcock més avançat per ajustar la proporció d’aigua freda i calenta. Si s’utilitza la bisturí durant molt de temps, hi haurà un problema de fuga d’aigua. Es pot utilitzar normalment substituint el tap de vàlvula. Substitució de la bobina de la bisturí no és una cosa difícil, podem substituir-la per nosaltres mateixos. Mètodes de reemplaçament i processos per a bobines de xarop de calent i fred.

Eina de preparació de 1.bibcock

La bobina del bloc de pits està trencada, hem de comprar un tipus diferent per a substituir-lo. En circumstàncies normals, quina marca de biberó per comprar en aquesta marca de botiga per comprar una bobina, podeu comprar bàsicament. Després de comprar la bobina, prepareu una paraula o un tornavís Phillips, o una clau hexagonal. S'ha de seleccionar segons els cargols del vostre propi pitet. A continuació, prepareu unes alicates de nas amb agulla i un ganivet.

2. Retireu el botó d’aigua calenta i freda de la billa

Abans de substituir la bobina del broquet, trobeu primer l'interruptor de l'aigua de la bisturí i, a continuació, apagueu-lo per evitar el temps de la bomba de recanvi.A continuació, trobeu el botó de l'aigua freda o la tapa de plàstic, i traieu-lo suaument amb una petita fulla. es poden veure els cargols dins.

3. Retireu el mànec del cremallera

Després d’encendre el botó d’aigua calenta i freda, mireu la forma del cargol, ja sigui una paraula o una creu, o un cargol hexagonal i, a continuació, decidiu quina clau o clau hexagonal. Traieu el cargol al forat amb un tornavís i després traieu el mànec del cremallera.

4. Descarregueu la bobina de tirador

Després de treure el mànec, es pot veure la bobina de la billa interior. Alguns dels rodets de la bisturí tenen una coberta exterior fixa a l'exterior i la tapa es pot treure. A continuació, podeu veure els clips que sostenen la bobina de bisturí. generalment quatre urpes al clip.Teniu les dues urpes a banda i banda de les alicates de nas i, a continuació, gireu en el sentit de les agulles del rellotge per treure el clip.