La principal matèria primera per a la neteja Aixeta de bany és el vinagre blanc.

- Apr 19, 2019-

L’aixeta de bany es bloquejarà després d’un llarg període d’ús.Això és natural. Això no vol dir que l’aixeta de bany estigui trencada. No us preocupeu, no heu de comprar-ne de nous. Lliurament d’aigua a llarg termini. Només necessiteu desmuntar i netejar l’aixeta del bany. Escoltar a desmuntar i netejar molta gent pot sentir problemes, de fet, el funcionament és molt senzill, l’aixeta de bany no s’elimina completament l’aixeta del bany en trossos. El més important és deixar rentar l’aixeta del bany.

La principal matèria primera per a la neteja L'aixeta de bany és el vinagre blanc. També és una mena de material que té la família. Després de retirar la dutxa, vam posar la dutxa de l'aixeta de bany a una petita olla plena de vinagre blanc durant unes dues hores. Després de remullar-lo, raspallar-se amb un raspall de dents i esbandir-lo amb aigua; si hi ha un dipòsit d’aigua dura, fregiu-lo amb una rodanxa de llimona. L’aixeta de neteja del bany ha de prestar especial atenció a no utilitzar àcids forts per evitar la corrosió a la superfície de la dutxa. assegureu-vos que l’aixeta del bany no es bloqueja, hauríem de netejar l’aixeta del bany cada sis mesos o menys, de manera que ja no us haureu de preocupar del bloqueig sobtat de l’aixeta del bany durant el bany, la qual cosa afectarà el vostre estat de bany.

Per tal d’assegurar la vida útil de l’aixeta de bany, hauríem de fer un aixeta de bany no directament sota la Yuba, i el bany és millor per sobre dels 60 cm i sovint utilitzeu un drap suau per enganxar una mica de farina per netejar la superfície de la dutxa. que l’aixeta de bany segueix sent igual que la nova.