Punt de cuina en acer inoxidable amb paret oxidant.

- Apr 25, 2019-

En termes mentals, les aixetes de cuina de paret d’acer inoxidable són d’acer que no es pot rovellar fàcilment. En primer lloc, parlarem del principi de la cuina de paret d’acer inoxidable. La roba de la cuina de paret d’acer inoxidable i la resistència a la corrosió es deuen a la formació d’òxid ric en crom. pel·lícula a la superfície de la paret tap de la cuina. Aquesta oxidació i resistència a la corrosió són relatives. Les proves han demostrat que l'acer en el medi feble com a atmosfera, aigua i medi oxidant com l’àcid nítric, la resistència a la corrosió de la paret de la cuina de la paret augmenta amb augment del contingut de crom en l’acer. Quan el contingut de crom arriba a un determinat percentatge, es produeixen les resistències a la corrosió de les mutacions d’acer, des de l’òxid a l'òxid, de la corrosió a la corrosió.

Punt de cuina en acer inoxidable amb paret oxidant

Per tal de garantir que la superfície de la paret no s’oxida, es recomana netejar i rentar la superfície d’acer inoxidable decoratiu per eliminar els dipòsits i eliminar els factors externs que causen la corrosió.

Aixetes inoxidables amb aixeta de paret d’acer inoxidable:

1. Pasta de dents

La millor manera d’eliminar l’oxidació de la paret de la cuina de la paret són les necessitats d’aquesta vida: pasta de dents. Primer netejar l’òxid a la paret aixeta de la cuina amb aigua, després prémer la pasta de dits suaument amb un drap suau i després esbandir amb aigua, repetir diverses vegades fins que se suprimeixi l'òxid, proveu Bailing!

2. Vinagre blanc

Deixeu que el vinagre blanc cobreixi uniformement la zona d’oxidació de la paret de la cuina de la paret. Es pot utilitzar amb sal. Perquè el vinagre blanc conté àcid acètic, rovell i àcid acètic reaccionen a la paret.

3. Pell de patata

Utilitzant la pell de la patata pelada (el costat de la carn), fent repetidament la superfície de l'aixeta de cuina de paret d'acer inoxidable, trobareu que la brutícia i l'escala es rentaran lentament.