El clor s’utilitza ara com a desinfectant a l’aigua de l'aixeta.

- May 04, 2019-

Com evitar que l'aixeta de cuina aixeta excedeixi l'estàndard?

1. Substitució regular de l'aixeta de cuina de l'enfons: ara s'utilitza el clor com a desinfectant en aigua de l'aixeta. Els compostos residuals de clor a l'aigua augmentaran la precipitació de plom a l'aixeta. les llars dels residents no poden excedir els 5 anys.

2. Netegeu les impureses de l’aixeta de cuina de l’Acadada: desenrosqueu suaument la coberta de la pantalla de la sortida de l’aixeta de cuina, i netegeu regularment les impureses de la pantalla, fins a tres mesos i millor per a la salut de la família.

3. Netegeu el recobriment exterior de l'aixeta de cuina de l'Sink: netegeu-lo amb un drap de cotó suau que hagi estat esquinçat. No netegeu-lo directament amb una tovallola mullada per evitar l'escalada i no netejar el revestiment. L'aixeta de cuina de l'aigüera toca el líquid àcid-base. Poseu-lo en un drap suau amb un detergent suau i netegeu-lo suaument.

4.Per evitar l'envelliment del recobriment de l'aixeta de cuina Sink: la proteïna és colpejada a un estat lleugerament espumant amb un batidor d'ou, després netejar i assecar l'aixeta de cuina de l'aigua amb aigua tèbia, després aplicar una mica de proteïna i eixugar suaument Protecció de la brillantor del recobriment.