Com que la competència al mercat de l’aixeta de Bath continua intensificant-se i els costos de producció continuen augmentant, els marges de benefici de les empreses de l’aixeta de Bath es veuen obligats a endurir-se.

- May 11, 2019-

A mesura que la competència al mercat de l’aixeta de Bath segueix intensificant-se i els costos de producció continuen augmentant, els marges de beneficis de les empreses de l’aixeta de bany es veuen obligats a endurir-se. Els distribuïdors de l’aigua de roba anomenen: el negoci és difícil de fer. no és bo, com hauria de sortir el distribuïdor d'aixetes de bany?

1.Singues de costos

Ara, el negoci de l’aixeta de Bath està empitjorant. Si encara voleu ampliar la botiga, augmenteu la vostra inversió. Ha de ser capaç d’estalviar diners per poder pagar-se, i l’entrada i la sortida no són necessàriament proporcionals. Aleshores, el problema s’acosta, reduint l’espai de la botiga, i el disseny de la mostra de l’aixeta de bany? Els experts van assenyalar que la tecnologia d’Internet com el sistema VR es pot utilitzar per mostrar tots els dissenys que poden fer els distribuïdors. També podeu mostrar tots els productes de l’aixeta de bany, estalviant molts costos de mostra de mostres. Es poden visualitzar ràpidament diferents estils, colors i dissenys, eliminant la despesa de la ubicació de la mostra.Això és utilitzar màrqueting d’escena. aixeta com aquesta, la venda de 10 conjunts al mes no és un problema!

2.Atracció dels propietaris a la porta

El moment d’obrir una botiga d’aixeta de bany s’ha acabat i, a mesura que creix la competència, les botigues d’aixel de bany necessiten trobar més maneres d’atreure possibles clients a la botiga. Eines d’alta tecnologia per Internet, els distribuïdors d’aigua de bany poden dissenyar diferents estils d’aixeta de bany dissenyar per a les unitats convencionals de la comunitat recentment oberta que hi ha a prop, fent que la comunitat s’apropiï amb instruccions per "disseny gratuït a la botiga, resultats lliures" figura "i altres formes per atraure els propietaris a prendre la iniciativa d’obtenir la porta. , per superar les dificultats.

3. Millorar la viscositat de l'usuari

Després que el client arribi a la botiga de les aixetes de Bath, ha de fer tot el possible per augmentar el seu temps per quedar-se. En aquest moment, la botiga de la aixeta Bath permet als usuaris participar en el disseny de la seva futura casa.