6 punts principals (1-3) per a decoració i aixeta, coneixement complet de l’aixeta durant 5 minuts

- Sep 16, 2019-

6 punts principals (1-3) per a decoració i aixeta, coneixement complet de l’aixeta durant 5 minuts

L’aixeta, tot i que és un objecte petit, té un paper extraordinari. No feu cas de l’elecció d’objectes petits, tot tipus d’aixetes tenen un caràcter diferent. Com triar les diferents aixetes?

2

1 / El primer punt: fixeu-vos en el tipus, la bobina d’aixeta comuna té un nucli de vàlvula de bola d’acer i un nucli de vàlvula de ceràmica.


El nucli de la vàlvula de bola d’acer té una bona resistència a la pressió, però l’inconvenient és que l’anell de tancament de goma que actua com a segell és fàcil de portar i envellirà aviat.


El nucli de la vàlvula ceràmica és més resistent a la calor i al desgast, i el nucli de la vàlvula ceràmica té un bon rendiment de segellat, de manera que pot aconseguir un gran nombre de resistències d'obertura i no hi ha fuites a causa del desgast del nucli de la vàlvula. Se sent més còmode i suau i s’obre i es tanca ràpidament.


La bobina es pot jutjar fàcilment segons la sensació del mànec quan es gira el mànec. En general, girar el mànec cap amunt, cap avall, cap a l’esquerra i la dreta, si se sent lleuger i no té cap bloqueig, vol dir que la bobina és millor.

1

2 / El segon punt: fixar-se en l’aspecte: el revestiment ha de ser brillant com un mirall


Després que l’aixeta estigui mòlta i polida, s’ha de xapar la superfície amb níquel o crom. L’aixeta d’aigua s’oxida. Després de la xapa de níquel o crom, l’aixeta es prova amb àcid clorhídric mitjà. Després de la prova, el recobriment ha d’estar lliure de corrosió. Quan es compra, és millor posar l’aixeta en un lloc amb prou llum. La superfície de l’aixeta ha de ser brillant com un mirall, sense taques oxidades, marques cremades, sense porus, ni ampolles, ni filtracions ni color uniforme.


Toqueu la mà i la sorra amb les mans; després de prémer l’aixeta amb el dit, l’empremta digital s’estendrà ràpidament i no s’adherirà fàcilment a la brutícia.

3

3 / El tercer punt: provar: la qualitat està més garantida


El cos principal de l’aixeta és generalment el llautó. La qualitat dels productes fets de llautó es garanteix. Com més gran sigui la puresa del llautó, millor serà la qualitat de l’aplicació i més dura és la capa d’aplicació superficial. Per reduir costos, alguns fabricants utilitzen aliatge de zinc en lloc de llautó. Tot i que el país permet l'ús de materials d'aliatge de zinc en lloc de llautó, la qualitat del recobriment d'aliatge de zinc és baixa i la resistència a la corrosió no és forta. En general, els consumidors poden utilitzar el mètode d’estimació del pes a l’hora de comprar. El llautó és més pesat i dur, i l’aliatge de zinc és més lleuger i suau.


Els experts aconsellen que la qualitat de l’aixeta no s’ha de jutjar només pel pes, ja que alguns fabricants poden fer més pesada l’aixeta augmentant el gruix de la paret de l’aixeta o afegint altres materials metàl·lics, per la qual cosa el millor és demanar al venedor l’informe de prova. del producte. Si l'informe de prova determina que el producte està qualificat, "el problema no és gran".